ONLINE VIDEO STRATEGY GET TO KNOW US

Video Strategie

Onze YouTube Certified video marketeers vertalen de doelen van jouw brand in een online video strategie. We zetten meetbare cijfers tegenover jouw doelen en streven ernaar om die te halen. Het is onze bedoeling om video op een duurzame manier te integreren in jouw communicatie- en marketingstrategie.

Video Content Marketing

Op zoek naar een visuele manier om je verhaal te vertellen? Video's zijn het antwoord. We helpen je om video content te maken voor de platformen waarop je doelgroep zich bevindt. Dankzij de combinatie van planning, marketing en adverteren in onze skill set, zorgen we ervoor dat je kwaliteitsvolle content het bereik haalt dat het verdient.

Trainingen & Keynotes

Bij Vidsome zijn we allemaal YouTube Certified in Audience Growth, Content Strategie en Digital Rights. Gebaseerd op deze kennis geven we opleidingen en keynotes aan beginners én gevorderden over YouTube en online video marketing.

Online Video Productie

Onze YouTube-creator-mindset laat ons toe om je briefing op een efficiënte manier te vertalen in strategische en shareable online video's. We brengen je briefing tot leven in beeld en verzorgen de productie én optimalisatie van je video's. Camera loopt, eeeeeen ACTIE!

Video Advertenties

Als je video's een extra duwtje in de rug nodig hebben, staan we voor je klaar me video campagnes op YouTube en social media. We helpen je om de juiste platformen en formaten te selecteren en zorgen er zo voor dat je een zo hoog mogelijke return on investment krijgt voor je video advertentiecampagnes.

Talent Management

Wij helpen je om je verhaal te vertellen aan je eigen kijkers. Dit doen we door je bereik te vergroten, je video's te optimaliseren, je advertentie-inkomsten te verhogen én we begeleiden je om goeie brand deals te sluiten. Daarnaast leren we je de kneepjes van het video marketing vak in coaching sessies, zodat je zélf een video expert wordt.

VIDSOME

Online Video Marketing

    

Vidsome is een online video marketing agency dat je helpt om video op een duurzame manier te integreren in je communicatie- en marketingstrategie.

Wil je aan de slag met video content marketing, maar weet je niet waar te beginnen? Onze YouTube Certified video marketeers schrijven jouw video strategie om ervoor te zorgen dat élke video die je maakt, je dichter bij je doelstellingen brengt.

Met behulp van strategisch denken, maken we de juiste video's voor je doelgroep. Dankzij onze precieze planning en grondige voorbereiding, zorgen we telkens voor een efficiënte productie van je video's. Zo ben je telkens zeker van een uitmuntende prijs-kwaliteit en haal je elke keer het maximum uit je budget.

Ook voor keynotes en trainingen over video marketing kan je bij ons terecht. We geven opleidingen voor beginners en de meer gevorderden, en zorgen er telkens voor dat de training voldoet aan jullie specifieke vragen en behoeften.

Speciaal voor het geweldige video talent dat zich op het internet begeeft, hebben we een talent management programma. We helpen je bereik te vergroten en coachen je tot je zelf een video expert bent. We leren je om samen te werken met brands én hoe je zelf een brand wordt.

Klaar om aan de slag te gaan? Wij ook!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

    
Aenean consectetur lacinia diam a tincidunt. Vivamus facilisis lacus non velit suscipit pellentesque. Nam ac mauris nec mi lobortis sollicitudin sed at lacus. Fusce volutpat, dolor in suscipit pharetra, lacus sapien sollicitudin quam, non aliquam ex neque eu lectus.

Eva Van Poeck

njam! / Marketing & PR Manager